Tip! Lichaamsverzorging als quick win

quick winWat erg bijzonder is aan Dr. Hauschka Cosmetica is dat er veel producten voor natuurzuivere lichaamsverzorging zijn, zoals bodyoliën, bodycrèmes, badoliën, voetcrèmes, handcrèmes, shampoo, deodorants etc.

In mijn salon komt regelmatig ter sprake dat lichaamsverzorging een ‘quick win’ in huidverzorging is. Je huid is het grootste orgaan aan de buitenkant van het lichaam. Alles wat je aan lichaamsverzorging aan je huid geeft, maakt het voor de huid in je gezicht makkelijker om gezond, vitaal en stralend te zijn.

Behalve huidverzorgend en voedend, is lichaamsverzorging ook een mooi moment van ‘tijd voor jezelf’. De juiste huidverzorging kun je op veel manieren afstemmen, denk daar bij aan:

  • Je huidbeeld en je leeftijd en de werking van het product, bijvoorbeeld de Bodycrème Rozen voor kinderen of de Bodymilk Kweepeer of After Sun voor een droge, trekkerige huid.
  • Je neus: het is belangrijk dat het voor jou lekker ruikt, je neus is een goed adviesorgaan.
  • Het seizoen, zoals verfrissende Bodymilk Citroen Lemongrass in de zomer en verwarmende Bodyolie Sleedoorn in de winter.
  • Het tijdstip waarop je het product wilt gebruiken, bijvoorbeeld Been Tonic voordat je gaat slapen.
  • Je mentale / psychische situatie, zoals Bodyolie Citroen Lemongrass in de winter als je behoefte hebt aan wat zon in de winter.

Kennismaken met Dr. Hauschka Cosmetica lichaamsverzorging kan met een behandeling in mijn praktijk, bijvoorbeeld met een lichaamsmassage en met Beauty in de Brievenbus thuisprogramma’s.