Make-up adviesIndividueel Make-up advies

Het is je uitstraling die jou zo bijzonder maakt. Met de make-uplijn van Dr. Hauschka kun je laten zien wie je bent. Ontdek zelf hoe deze make-up je persoonlijkheid benadrukt!

Tijdens dit individuele make-up advies in mijn praktijk Kracht van Schoonheid in Breda, onderzoeken we welke Dr. Hauschka make-up jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid laat stralen. Je leert zelf de make-up aan te brengen, variërend van een eenvoudige tot een uitgebreide make-up. Zie ook de Tip! Natuurlijke Make-up de basis en de Tip! Make-up penselen wassen.

Deze individuele workshop duurt ca 90 minuten en kost 79 euro. Je krijgt het persoonlijke advies mee naar huis inclusief een klein cadeautje. Ook is er de mogelijkheid om de make-up aan te schaffen.

Reacties van een deelnemers:

 • “Ik ben heel blij met de nieuwe look and feel! Ik had je eerder om advies moeten vragen!
 • “Ik en mijn moeder vonden de make-up workshop erg leuk! We hebben er allebei veel dingen van opgestoken, dus het was erg leuk om langs te komen en op een nieuwe manier naar make-up te kijken en jezelf anders op te maken:) Daarom nog bedankt voor de leuke workshop!”
 • “Ik ben heel erg blij met je advies en m’n nieuwe make-up. Vanochtend al goed geoefend. Nogmaals dank!”

 


Persoonlijke contact

Heb je vragen over dit Individuele Make Up advies? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook direct een workshop inplannen via deze link naar mijn digitale agenda.

  Naam

  E-mail (verplicht)

  Opmerkingen


  Deze gegevens worden alleen gebruikt om bovenstaande vraag / aanmelding te kunnen beantwoorden.