Eva-Maria Velmans – schoonheidsspecialist – workhops

eva-maria-velmans-breda

Als erkend schoonheidsspecialist werk ik met de producten van Dr. Hauschka Cosmetica vanuit mijn praktijk in Breda. Ik geef gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, advies over huidverbetering en workshops. Mijn passie is pure schoonheid, huidverbetering en de relatie tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Eva-Maria Velmans Dr. Hauschka therapeut van het jaar 2018

Jaarlijks benoemt Dr. Hauschka Cosmetica een Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. Daarbij gaat het om de combinatie van passie in het vak en ondernemerschap. De jury koos in 2018 voor mij. Miranda de Jong-Bosman, jurylid vanuit Dr. Hauschka vertelt: “Eva-Maria heeft niet alleen veel levenswijsheid en kennis over de huid, maar ze weet ook heel goed hoe ze een salon professioneel moet runnen. Door die balans komen zowel zij als haar praktijk tot hun recht.” De waardering als therapeut van het jaar is een eervolle pluim op mijn werk en maakt me dankbaar voor het mooie werk dat ik mag doen. Lees ook het artikel over mij in het Dr. Hauschka Magazine #2.

Praktijk kracht van Schoonheid

Goede verzorging geeft zelfvertrouwen en zelfvertrouwen geeft kracht’

Na mijn studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik met veel plezier in het bedrijfsleven gewerkt als trainer en consultant bij een organisatie adviesbureau. Een grote verandering in mijn leven was de diagnose borstkanker. Na een succesvolle behandeling, was er fysiek, mentaal en geestelijk zoveel veranderd, dat de behoefte ontstond om een vak te leren en ondernemer te worden. Sinds 2012 werk ik vanuit mijn eigen praktijk Kracht van Schoonheid in Breda.

In 2012 heb ik de vakopleiding voor schoonheidsspecialisten afgerond en me gespecialiseerd als Dr. Hauschka Therapeut. Naast schoonheidsbehandeling verkoop ik de biologisch-dynamische Dr. Hauschka Cosmetica en geef ik workshops.

‘Klein het nieuwe groot’

Ik ben ervan overtuigd dat grote veranderingen klein beginnen. Voor de praktijk gebruik ik mijn cirkel van invloed door te kiezen voor bijvoorbeeld groene stroom, afvalscheiding, biologische was- en schoonmaakmiddelen, gecertificeerde biologische cosmetica en -voedingsmiddelen. De directe omgeving ondersteun ik door zwerfafval op te ruimen en me in te zetten voor groenstroken in de wijk.