Eva-Maria Velmans – schoonheidsspecialist – advies

eva-maria-velmans-bredaAls schoonheidsspecialist werk ik, Eva-Maria Velmans, met de producten van Dr. Hauschka Cosmetica vanuit mijn praktijk in Breda. Ik geef gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, advies over huidverbetering en workshops. Mijn passie is pure schoonheid, huidverbetering en de relatie tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Eva-Maria Velmans Dr. Hauschka therapeut van het jaar 2018

Jaarlijks benoemt Dr. Hauschka Cosmetica een Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. Daarbij gaat het om de combinatie van passie in het vak en ondernemerschap. De jury koos in 2018 voor mij. Miranda de Jong-Bosman, jurylid vanuit Dr. Hauschka vertelt: “Eva-Maria heeft niet alleen veel levenswijsheid en kennis over de huid, maar ze weet ook heel goed hoe ze een salon professioneel moet runnen. Door die balans komen zowel zij als haar praktijk tot hun recht.” De waardering als therapeut van het jaar is een eervolle pluim op mijn werk en maakt me dankbaar voor het mooie werk dat ik mag doen. Lees ook het artikel over mij in het Dr. Hauschka Magazine #2.

Praktijk Kracht van Schoonheid
Goede verzorging geeft zelfvertrouwen en zelfvertrouwen geeft kracht’

Na mijn studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik met veel plezier in het bedrijfsleven gewerkt als trainer en consultant bij een organisatie adviesbureau. Een grote verandering in mijn leven was de diagnose borstkanker. Na een succesvolle behandeling, was er fysiek, mentaal en geestelijk zoveel veranderd, dat de behoefte ontstond om een vak te leren en ondernemer te worden. Sinds 2012 werk ik vanuit mijn eigen praktijk Kracht van Schoonheid in Breda.

In 2012 heb ik de vakopleiding voor schoonheidsspecialisten afgerond en me gespecialiseerd als Dr. Hauschka Therapeut. Naast schoonheidsbehandeling verkoop ik de biologisch-dynamische Dr. Hauschka Cosmetica en geef ik workshops.

‘Klein het nieuwe groot’

Ik ben ervan overtuigd dat grote veranderingen klein beginnen. Voor de praktijk gebruik ik mijn cirkel van invloed door te kiezen voor bijvoorbeeld groene stroom, afvalscheiding, biologische was- en schoonmaakmiddelen, gecertificeerde biologische cosmetica en -voedingsmiddelen. De directe omgeving ondersteun ik door zwerfafval op te ruimen en me in te zetten voor groenstroken in de wijk.

Huidverbetering

De visie van natuurlijke cosmetica is dat de huid gezond is en zichzelf kan herstellen. Waarom dan huidverbetering? In de praktijk blijken externe invloeden, zoals luchtvervuiling, arico of voeding en interne invloeden zoals stress en hormonen voor huidproblemen te zorgen. Met natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica kun je de huid ondersteunen om weer in balans te komen. In mijn praktijk heb ik bijzondere resultaten gezien.

Een deel van de klanten komt omdat ze besloten hebben hun huid goed te verzorgen en te ondersteunen met natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica. Er zijn ook klanten die daar nog nooit van gehoord hebben en zo blij zijn met het de kwaliteit en het resultaat dat ze geen andere verzorging meer willen.

Een belangrijk deel van de klanten ervaart een huidprobleem en wil dit verbeteren. Voorbeelden van huidbeelden zijn:

  • Rode, geïrriteerde, onrustige huid, soms met pukkels en puistjes, of rosacea.
  • Gesprongen adertjes, couperose of teleangiëktasieën.
  • Droge, trekkerige, gevoelige huid, gerstekorrels (milia)
  • Jeuk en eczeem of neurodermitis.
  • Gevoelige, trekkerige huid rond de ogen, donkere kringen onder de ogen.
  • Allergische reacties op reguliere cosmetica en make-up.
  • Onzuivere,  vette huid, mee-eters, verstopte poriën, jeugdpuistje, comedonen of acne.
  • Oudere huid, pigmentatie, rimpels.
  • Combinaties van bovenstaande  huidbeelden.

De basis voor een vitale, levendige huid is de juiste thuisverzorging met Dr. Hauschka Cosmetica. Voor optimale ondersteuning en huidverbetering adviseer ik ieder seizoen een Dr. Hauschka behandeling in mijn praktijk Kracht van Schoonheid in Breda.

elisabeth-sigmund-wala-laboratorium Dr. Hauschka Cosmetica

‘Ritme draagt leven’, dat is het basisprincipe van Dr.Hauschka Cosmetica. De oprichters van Dr.Hauschka Cosmetica zijn Elisabeth Sigmund, innoverend schoonheidsspecialste en  Dr. Rudolf Hauschka, chemicus.

Zij ontwikkelden producten en behandelingen die gezondheid en schoonheid ondersteunen en versterken. Na uitgebreid praktijk en laboratorium onderzoek is een ritmisch proces ontwikkeld, waardoor de cosmetische producten houdbaar zijn zonder toevoeging van chemisch- synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen.

Het complete assortiment Dr.Hauschka Cosmetica is onderscheiden met het BDIH-label ‘gecontroleerde natuurcosmetica’ en/of met het NATRUE-keurmerk.

Meer informatie over de cosmetica is te vinden op de website van Dr. Hauschka

natrue-logo