Ontspannen winkelen op afspraak

Ontspannen winkelen op afspraak

Op je gemak winkelen met het volledige Dr. Hauschka Cosmetica assortiment? Dat kan in mijn praktijk Kracht van Schoonheid in Breda. Van alle producten zijn testers aanwezig, zodat je kunt ruiken, voelen en proberen. Regelmatig zijn er prachtige nieuwe kleuren voor de...

Dr. Hauschka advies

Dr. Hauschka advies

Maak een afspraak voor een Dr. Hauschka advies in mijn salon en kom persoonlijk winkelen. Tot je beschikking staan mijn professionele kennis als schoonheidsspecialist in natuurlijke cosmetica en het volledige Dr. Hauschka assortiment met gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, mondverzorging en make-up.

Natuurlijke huidverzorging voor tieners en jongeren

Natuurlijke huidverzorging voor tieners en jongeren

Jongeren krijgen vaak te maken met een onzuivere huid (pukkeltjes) of een droge huid (jeuk en trekkerig gevoel) en vragen zich af wat ze daaraan kunnen doen. In deze individuele workshop voor jongeren, pubers en tieners krijg je antwoord op de volgende vragen:

Make-up advies

Make-up advies

Het is je uitstraling die jou zo bijzonder maakt. Met de make-uplijn van Dr. Hauschka kun je laten zien wie je bent. Ontdek zelf hoe deze make-up je persoonlijkheid benadrukt!
In deze individuele workshop in mijn praktijk Kracht van Schoonheid in Breda, onderzoeken we welke Dr. Hauschka make-up jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid laat stralen.

Contact

Steijnlaan 57
4818 ES Breda

info@evamariavelmans.nl

tel. (06) 5333-7482

Eva-Maria Velmans

Als schoonheidsspecialiste werk ik met de producten van Dr. Hauschka Cosmetica en geef ik advies in Breda’.
lees meer >>

Wil je tips?

Ontvang gratis eenvoudige en praktische tips geïnspireerd op de kracht van innerlijke en uiterlijke schoonheid.