Dr. Hauschka adviesDr. Hauschka advies

Voor korte vragen over je huid en huidverzorging met natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica kun je een afspraak maken voor een telefonisch advies of een bezoek aan mijn salon van ongeveer 10 minuten. Tot je beschikking staan mijn expertise als Dr. Hauschka therapeut en het volledige Dr. Hauschka assortiment met 100% gecertificeerde natuurzuivere gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, make-up en Dr. Hauschka Med. Voor een uitgebreid advies, kun je kiezen voor het Proefpakket Huidverzorging van Beauty in de Brievenbus of een gezichtsbehandeling.

De producten zijn te koop in mijn salon of te bestellen via mijn website.

Maak direct een afspraak voor een Dr. Hauschka advies in mijn praktijk of telefonisch en stel je vragen over je huidverzorging.

“Dank je wel voor het prettige telefoongesprek met jouw specialistische adviezen en nu weer voor je mail!
Ik ga alles uitgebreid lezen en aan de slag met de tips die je me gaf.”


Dr. Hauschka advies

Prijs: gratis voor klanten van de praktijk Kracht van Schoonheid, zie algemene voorwaarden*.
Duur: ongeveer 10 minuten.
Locatie: Praktijk Kracht van Schoonheid Breda, telefonisch of Whats-app videobellen.

*Algemene voorwaarden: Het Dr. Hauscbka advies kost normaal 25 euro maar is gratis voor klanten die Dr. Hauschka huidverzorgingsproducten aanschaffen via de praktijk Kracht van Schoonheid.

 

Persoonlijke contact

Wil je weten of dit individuele Dr. Hauschka advies bij je past? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook direct een gratis adviesgesprek inplannen via deze link naar mijn digitale agenda.

    Naam

    E-mail (verplicht)

    Opmerkingen


    Deze gegevens worden alleen gebruikt om bovenstaande vraag / aanmelding te kunnen beantwoorden.