Tip! Dr Hauschka MED huidverzorging

Dr. Hauschka MED huidverzorgingDe systematische MED huidverzorging van Dr. Hauschka is speciaal ontwikkeld voor- en getest door mensen met een zeer droge en geprikkelde huid. De producten zijn vrij van synthetische kleurstoffen en conserveermiddelen en zijn ongeparfumeerd. Om deze reden worden ze ook zeer goed verdragen door kinderen en zuigelingen.

Welke medicinale planten kunnen mensen met een zeer droge en geprikkelde huid optimaal ondersteunen? Op basis van deze vraag heeft Dr. Hauschka in samenwerking met gerenommeerde instituten de ingrediënten bepaald die in de Dr. Hauschka MED-producten verwerkt zijn. Twee medicinale planten spelen een prominente rol: de Middagbloem, ook wel bekend als IJsplant, en Potentilla. Terwijl Middagbloem ideaal is voor een zeer droge huid vanwege het vermogen om zelfs in extreem droge periodes vocht op te slaan, zorgt Potentilla voor omhullende bescherming. Het verzacht de rode, geprikkelde huid en herstelt het evenwicht

 

IN HARMONIE MET DE CONDITIE VAN JE HUID

Dr Hauschka MEDDe Dr. Hauschka MED-lijn biedt een systematische oplossing voor de verschillende fasen waarin de huid zich kan bevinden – in harmonie met de conditie van je huid:
1. Basisverzorging
2. Intensieve verzorging
3. Acute verzorging

 

1. De Dr. Hauschka basishuidverzorgingsproducten zijn de Gezichtscrème Middagbloem, de Verzorgingslotion Middagbloem en de Handcrème Middagbloem voor dagelijks gebruik en versterken en voeden de droge, schilferige huid.

MED gezichtscremea. Gezichtscreme Middagbloem
Is jouw gezicht droog en schilferig en voelt deze strak aan? Bied haar dan de versterkende voeding Dr. Hauschka Gezichtscrème Middagbloem aan. Het waardevolle versgeperste sap van de Middagbloem vult langdurig het vochtgehalte van de huid aan, terwijl kostbare witte papaverolie voor onmiddellijke ontspanning zorgt. De makkelijk opneembare gezichtscrème zorgt voor een merkbare en langdurige verlichting van uitdroging en vermindert strakheid.

 

MED verzorgsingslotionb. Verzorgingslotion Middagbloem
De winter kan vervelend zijn voor mensen met een zeer droge huid. De koude en droge lucht en andere externe invloeden tasten onze natuurlijke huidbarrière aan. Gedurende deze maanden heeft de huid extra zorg en voeding nodig. Daarom heeft Dr. Hauschka samen met dermatologen, de MED Verzorgingslotion Middagbloem ontwikkeld. De lotion is ongeparfumeerd en vrij van synthetische kleurstoffen en conserveermiddelen.

 

MED handcremec. Handcrème Middagbloem
Dr. Hauschka introduceert het nieuwste resultaat van meer dan 80 jaar medische expertise: de Dr. Hauschka MED Handcrème Middagbloem. Een handcrème speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid. Hoogwaardige botanische boters en wassen, voeden en versterken de huid en bieden je handen de extra bescherming die ze nodig hebben in deze periode waarin ze intensief worden belast.

 

 

MED intensieve creme2. De Dr. Hauschka intensieve huidverzorging voor extra verzorging.
Intensieve Crème Middagbloem beschermt en stabiliseert de droge en geprikkelde huid wanneer deze extra aandacht nodig heeft. Zelfs als we onze droge huid zo goed mogelijk verzorgen, zijn er momenten dat deze extra bescherming nodig heeft. Speciaal voor deze momenten heeft Dr. Hauschka de MED Middagbloem Intensieve Crème ontwikkeld. Deze parfumvrije crème richt zich op de droogste plekken en helpt de huid vocht vast te houden. Het is geschikt voor het hele gezin, zelfs voor de allerkleinsten.

 

 

MED acute creme3. De Dr. Hauschka acute huidverzorging als ‘rescue- crème’.
Acute Potentilla-crème verlicht en verzacht onmiddellijk de rode, geprikkelde huid. Heeft jouw huid regelmatig directe verlichting nodig? Maak dan nu kennis met Dr. Hauschka Acute Potentilla Crème. De crème kalmeert en verzacht de rode en geprikkelde huid door speciale voedende verzorging te bieden. Het centrale ingrediënt van de formulering is wortelextract van de Potentilla-plant, waarvan bewezen is dat het ontstekingsremmende effecten heeft. In de wortel zijn alle krachten en speciale eigenschappen van de plant geconcentreerd. Bied jouw huid deze crème om te kalmeren en haar te helpen haar natuurlijke balans te herontdekken.

 

Maak ook kennis met Dr. Hauschka’s MED Mondverzorging. Dit unieke assortiment bestaat uit drie verzorgende producten die speciaal zijn samengesteld met 100% natuurlijke ingrediënten en welke geen fluoriden of sulfaten bevatten.