Tip! Ampullen kuur en Intensieve Conditioners

HuidkuurAls schoonheidsspecialist met natuurzuivere cosmetica werk ik vanuit de huidvisie dat een huid van nature gezond is. Het doel van huidverzorging is de huid te ondersteunen het zelf goed te doen. Soms is een huid uit balans als gevolg van een gebeurtenis zoals bijvoorbeeld hormoonverandering, stress, wisseling van de seizoenen. In zo’n situatie is het fijn dat je een kuur kunt inzetten als intensieve impuls voor huidverbetering.

Een huid heeft een cyclus van ongeveer 28 dagen. Met een kuur geef je de huid gedurende 1 cyclus intensieve verzorging. Daarna stop je daarmee en ga je terug naar gewone huidverzorging en geef je de huid de tijd voor verbetering en herstel.

 

Vanuit de dr. Hauschka Cosmetica zijn er twee type huidkuren:
  • een ampullen-kuur
  • kuur met een Intensieve Conditioner.

Om te weten welke kuur bij je huid past, wanneer en hoe vaak je deze kunt inzetten, is een huidanalyse door een Dr. Haushka therapeut nodig. In mijn salon kan dat tijdens een gezichtsbehandeling of Dr. Hauschka advies.

 

Gebruik ampullen kuur:

De Herstellende Nacht Conditioner en de Conditioner Gevoelige huid zitten in een verpakking van 50 ampullen.

  • Gebruik iedere avond 2 ampullen, totdat je bij de laatste tray bent, dan gebruik je nog maar 1 ampul per avond.
  • De ampullen breng je aan na het reinigen. Je verdeelt de vloeistof over het gezicht, hals en decolleté en duwt het zachtjes aan tot dat het plakt. De ampullen mogen ook rond de ogen en op de lippen. Dit is de meest complete vetvrije nachtverzorging denkbaar.
  • Je gebruikt ‘s avonds dus geen Gezichtslotion (Speciaal), geen Nacht Serum en geen Regeneratie Serum tijdens een kuur.
  • In de ochtend gebruik je wel de Gezichtslotion (Speciaal) voordat je dagcrème aanbrengt.

 

Gebruik Intensieve Conditioners

De Intensieve Conditioners van Dr. Hauschka zitten in een doorzichtig flesje met een verstuiver (spray). Een kuur met de Intensieve Condtioners duurt ongeveer 28 dagen. Het is belangrijk om het flesje helemaal op te maken. In de praktijk varieert de duur tussen de 25 en 35 dagen.

  • Tijdens een kuur gebruik je iedere ochtend en avond ongeveer 7 pompjes van deze spray na het reinigen.
  • Tijdens de kuur gebruik je geen Gezichtslotion (Speciaal), geen Nacht Serum en geen Regeneratie Serum.
  • In de ochtend breng je dagcrème aan zoals je gewend bent. In de avond hoeft er niets overheen, de Intensieve Conditiones zijn zeer complete vetvrije nachtverzorging.

 

De producten zijn te koop in mijn praktijk of te bestellen via de verzendservice.