Thuisprogramma Vrolijk Doorademen met zwoele tijm en zachte honing

Vrolijk DoorademenenBeauty in de Brievenbus Vrolijk Doorademen is een luchtig en verademend thuisprogramma met zwoele tijm en zoete honing. Beauty in de Brievenbus is een brievenbuspakje met daarin een thuisprogramma dat je zelf uitvoert. De verse ingrediënten tijm en honing voeg je zelf toe.

Uniek aan het thuisprogramma Vrolijk Doorademen is dat het past in de ochtend, middag of avond en dat je het individueel of met meerdere mensen kunt doen.

**Prijs: Tijdelijk van 19,95 euro voor 12,50 euro!** Deze unieke aanbieding is inclusief verzending.

 

Tijm heeft een volle, rijke geur en werkt reinigend voor de luchtwegen en longen. Tijm ontkrampt, heeft antiseptische en slijmoplossende eigenschappen en bevordert het immuunsysteem. Een (handen)bad met tijm en honing is rustgevend en voedend en verzachtend voor de huid.

Het thuisprogramma Vrolijk Doorademen bestaat uit een (bos)wandeling, stomen met tijm, ontspannen met een handenbad en zachte gezichtsmassage. Als extra verwennerij is een recept voor doperwtensoep toegevoegd. Deze kun je naar wens maken als lunch, tussendoortje of avondmaaltijd. Het thuisprogramma Vrolijk Doorademen maakt geen gebruik van (Dr. Hauschka) cosmetica producten.

Beauty in de Brievenbus is een zinvolle, inspirerende en ontspannende activiteit voor een broer- en zussendag, moeder/-dochterdag of vriendinnenweekend. Je bepaalt zelf de locatie en de tijd van het programma.

Details thuisprogramma Vrolijk Doorademen
 • Datum: je kiest zelf de dag of de avond voor het thuisprogramma.
 • Locatie: Je kiest zelf de locatie voor het thuisprogramma. Het kan vanuit je eigen huis, tijdens een vakantie, weekendje weg of bij vrienden en familie.
 • Duur: ongeveer 2 uur.
 • Prijs: 19,95 euro, tijdelijke aanbieding 12,50 euro, dit is inclusief 4 euro verzendkosten.
 • Levertijd: ongeveer 2 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de bezorgdiensten of betalen en ophalen in de praktijk Kracht van Schoonheid in Breda.
 • Zelf toevoegen (hoeveelheden per persoon): een paar takjes verse biologische tijm (in de meeste supermarkten te koop), 2 eetlepels biologische honing, pan of kom waar warm water in kan, 1 grote en 1 klein handdoek.

 

Bestel hier het Beauty in de Brievenbus – Vrolijk Doorademen thuisprogramma

  Na het invullen van dit formulier kom je op de betaalpagina. Na ontvangst van je betaling gaan we voor je aan de slag.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Straat*

  Huisnummer en toevoeging*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Hieronder is ruimte voor opmerkingen of vragen.
  Wil je het thuisprogramma cadeau geven? Vul dan hier het adres in van de ontvanger. Een korte persoonlijke boodschap voor de ontvanger van het cadeau is ook mogelijk.

  * Deze velden zijn verplicht.