Tip! Kwaliteit van de aanraking

kwaliteit van aanraking“…fascinerend…”
“…pure verwennerij…”
“…liefdevolle, respectvolle aanraking…”
“…harmonisch, alles is met elkaar in evenwicht…”
“…wat zie ik er mooi uit!”

Deze woorden zijn een kleine greep uit reacties van klanten na een Dr. Hauschka Revitaliserende Lichaamsbehandeling. Het geheim van deze lichaamsmassage zit in de kwaliteit van de aanraking.

Uit onderzoek blijkt dat de intentie waarmee een schoonheidsspecialist een massage uitvoert, invloed heeft op de huid*. Wanneer een professional masseert met oprechte, professionele aandacht, dan wordt het hormoon oxytocine aangemaakt. Oxytocine zorgt voor veiligheid en kalmte en daarmee voor herstel van de huid.

De Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling is een massage met zachte vloeiende bewegingen die werken op het lymfevocht. Het lymfestelsel is het afvoersysteem voor afvalstoffen. Deze massage voert afvalstoffen af en verse voedingsstoffen vinden hun weg naar de huid.

Als Dr. Hauschka therapeuten worden we voortdurend getraind op de kwaliteit van de aanraking. Het resultaat is dat mensen zich herboren voelen na een behandeling. Vanwege deze kwaliteit van de aanraking, de opbouw van de massage en de stilte tijdens de behandeling, werkt de lichaamsbehandeling fysiek en energetisch.

In mijn praktijk ‘Kracht van Schoonheid’ geef ik de Dr. Hauscbka Revitaliserende Lichaamsbehandeling en de Reviltaliserende oogbehandeling.

Voor andere energetische ontspanningsmassage verwijs ik graag naar Adje Huijbregts en haar massagepraktijk Evenwichtig Leven.

* Bron: Vakblad De Beauty Professional 2019, editie 10 “De kracht van aanraken”. Drs. Anna M. Kruyswijk – van der Heijden