Kom tot Rust thuisprogramma

Kom tot rustCreëer de weldaad van een goede nachtrust met de ontspannende werking van lavendel. Met het Kom tot Rust thuisprogramma ontstaat een waardevol avondritueel waarin je zelf prikkels vermindert, tot rust komt met een eenvoudige stilte oefening, bezint bij een kop biologische slaapthee, de huid verwent met een voedend Dr. Hauschka masker en ontspant met de geuren van het Moor Lavendel Bad.

Het Kom tot Rust thuisprogramma van Beauty in de Brievenbus is een brievenbuspakketje met een compleet, volledig verzorgd thuisprogramma inclusief slaapthee en de benodigde Dr. Hauschka Cosmetica producten ter waarde van 11 euro. Het programma voer je zelf uit en duurt ongeveer 2 uur en is bedoeld voor de avond. De levertijd van deze brievenbuspost is ongeveer 2 tot 3 werkdagen.

Reacties van klanten na het Beauty in de Brievenbus ‘Kom tot Rust thuisprogramma’:

 • ‘Ik heb diep geslapen. Het duurde even voordat ik insliep, maar met ontwaken voelde ik een diepe ontspanning.’
 • ‘Ik heb nu al zin om het snel nog een keer te doen.’
 • ‘Het voelde als een cadeau in de brievenbus’.

 

 

Details Kom tot Rust thuisprogramma:
 • Datum: Je kiest zelf de avond voor je thuisprogramma.
 • Locatie: Je kiest zelf de locatie voor het thuisprogramma. Het kan vanuit je eigen huis, tijdens een vakantie, weekendje weg of bij vrienden en familie. Voor het Kom tot Rust thuisprogramma is het fijn om een ligbad of douche en voetenbad tot je beschikking te hebben.
 • Duur: Ongeveer 2 uur.
 • Prijs: 29,95 euro, dit is inclusief 4 euro verzendkosten en inclusief benodigde Dr. Hauschka Cosmetica producten ter waarde van 11 euro.
 • De bijgevoegde Dr. Hauschka Cosmetica zijn kleine verpakkingen van het Moor Lavendel Bad, de Reinigingsmelk, Gezichtslotion en een voedend masker. Het zijn milde producten, geschikt voor ieder huidbeeld en een mooie manier om met de Dr. Hauschka Cosmetica kennis te maken.
 • Levertijd: ongeveer ongeveer 2 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de bezorgdiensten.

 

Tip

Het avondprogramma is een brievenbuspakketje en is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en met alle huidbeelden. Mocht je geen ligbad hebben of willen, dan is een douche en voetenbad een zeer waardevol alternatief. De alternatieven zijn in het programma opgenomen, zodat je zelf kunt kiezen.

Beauty in de Brievenbus is een prachtig cadeau aan jezelf of vrienden en vriendinnen. Het thuisprogramma is ook een waardevol geschenk voor speciale gelegenheden zoals Moederdag, Secretaressedag, dag van de Verpleging, Meesters-& Juffendag in het onderwijs, weekendje weg met vriendinnen of moeder-& dochterdag.

 

Bestel hier het Beauty in de Brievenbus – Kom tot Rust thuisprogramma

  Na het invullen van dit formulier kom je op de betaalpagina. Na ontvangst van je betaling gaan we voor je aan de slag.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Straat*

  Huisnummer en toevoeging*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Hieronder is ruimte voor opmerkingen of vragen.
  Wil je het thuisprogramma cadeau geven? Vul dan hier het adres in van de ontvanger. Een korte persoonlijke boodschap voor de ontvanger van het cadeau is ook mogelijk.

  * Deze velden zijn verplicht.