Huidbeeld

eva-maria-velmans-salon-bredaDr. Hauschka Therapeut Breda

Goede verzorging geeft zelfvertrouwen en zelfvertrouwen geeft kracht. Mijn praktijk Kracht van Schoonheid staat voor pure schoonheid. Ik werk met 100% natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica. Schoonheidsbehandelingen en thuisverzorging met deze gecertificeerde biologisch dynamische cosmetica geven harmonie tussen innerlijke- en uiterlijke schoonheid.

Huidverbetering

De visie van natuurlijke cosmetica is dat de huid gezond is en zichzelf kan herstellen. Waarom dan huidverbetering? In de praktijk blijken externe invloeden, zoals luchtvervuiling, arico of voeding en interne invloeden zoals stress en hormonen voor huidproblemen te zorgen. Met natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica kun je de huid ondersteunen om weer in balans te komen. In mijn praktijk heb ik bijzondere resultaten gezien.

Een deel van de klanten komt omdat ze besloten hebben hun huid goed te verzorgen en te ondersteunen met natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica. Er zijn ook klanten die daar nog nooit van gehoord hebben en zo blij zijn met het de kwaliteit en het resultaat dat ze geen andere verzorging meer willen.

Een belangrijk deel van de klanten ervaart een huidprobleem en wil dit verbeteren. Voorbeelden van huidbeelden zijn:

  • Rode, geïrriteerde, onrustige huid, soms met pukkels en puistjes, of rosacea.
  • Gesprongen adertjes, couperose of teleangiëktasieën.
  • Droge, trekkerige, gevoelige huid, gerstekorrels (milia)
  • Jeuk en eczeem of neurodermitis.
  • Gevoelige, trekkerige huid rond de ogen, donkere kringen onder de ogen.
  • Allergische reacties op reguliere cosmetica en make-up.
  • Onzuivere,  vette huid, mee-eters, verstopte poriën, jeugdpuistje, comedonen of acne.
  • Oudere huid, pigmentatie, rimpels.
  • Combinaties van bovenstaande  huidbeelden.

Huidverbetering bereik je met iedere 8 tot 10 weken een Klassieke Dr. Hauschka behandeling en dagelijkse thuisverzorging met Dr. Hauschka Cosmetica. We onderzoeken samen wat je huid nodig heeft en wat we kunnen bereiken.

elisabeth-sigmund-wala-laboratorium Dr. Hauschka Cosmetica

‘Ritme draagt leven’, dat is het basisprincipe van Dr.Hauschka Cosmetica. De oprichters van Dr.Hauschka Cosmetica zijn Elisabeth Sigmund, innoverend schoonheidsspecialste en  Dr. Rudolf Hauschka, chemicus.

Zij ontwikkelden producten en behandelingen die gezondheid en schoonheid ondersteunen en versterken. Na uitgebreid praktijk en laboratorium onderzoek is een ritmisch proces ontwikkeld, waardoor de cosmetische producten houdbaar zijn zonder toevoeging van chemisch- synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen.

Het complete assortiment Dr.Hauschka Cosmetica is onderscheiden met het BDIH-label ‘gecontroleerde natuurcosmetica’ en/of met het NATRUE-keurmerk.

Meer informatie over de cosmetica is te vinden op de website van Dr. Hauschka

natrue-logo